Budva ili kako je drugačije nazivaju „Kraljicom Mediterana“ pamti ljudski trag više od 2500 godina unazad. Malo kamenito ostrvo kojim se u osnovi opisuje Budva, krase mnoge kulture od kojih je svaka ostavila neki deo sebe. Najnaseljenije i najpopularnije je turističko mesto u Crnoj Gori, sa velikim izborom plaža i raznovrsnim noćnim životom. Privlači veliki broj turista širom sveta koji posećuju ovo prelepo mesto u letnjoj sezoni i fokus su im stanovi za izdavanje Budva. Budva je dom Jadranskog sajma, jedinog specijalizovanog izložbenog prostora u Crnoj Gori.

Svake godine sajam privuče veliki broj turista. Isto tako, ono što je značajno i daje čar Budvi je budvanska marina, smeštena severno od zidina Starog grada, koja doprinosi nautičkom turizmu. Luksuzne jahte dominiraju vezovima u marini tokom leta, zasenjujući mala ribarska plovila u vlasništvu lokalnog stanovništva. Takav prizor daje prostor za uživanje i pravljenje dobrih fotografija. Ono što turiste zanima i što često pretražuju je izdavanje stanova budva. U raznovrsnoj ponudi, svako može pronaći šta voli.

Postoji veliki broj različitih apartmana od kojih polovina spada u luksuzne. Do ovog prelepog mesta možete doći na više načina, putem aviona, autobusa, automobila ili broda. Neretko se dešava da turisti koji dođu turističkom agencijom, traže mogućnost produženja, odnosno traže duži najam stanova budva, kako bi što kasnije krenuli i istražili sve skrivene delove ovog prelepog mesta. Ipak, ukoliko želite da što pre uhvatite svoj termin i rezervišete svoje mesto, nemojte čekati jer se kapacitet apartmana brzo popunjava, posebno u letnjoj sezoni. Pretražite „stanovi za izdavanje budva“ i ugrabite svoj termin na vreme![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Mi vam predstavljamo TOP 5 stanova sa pogledom na more:

1. Victoria Residence - Jednosoban stan 503

Victoria Residence – Apartman 503, nalazi se na 5. spratu, ukupne površine 49 m2. Apartman se sastoji od jedne spavaće sobe, jednog kupatila, dnevne sobe s kuhinjom i terase s pogledom na planinu i more.

Victoria Residence, u centru grada, u neposrednoj blizini trznog centra Tq Plaza, restorana, kafića, barova i zelene pijace. Plaža udaljena samo 100 metara od objekta.

Max osoba: 2+1
Cijena:
270e za nocenje — 1 osoba
288e za nocenje — 2 osoba
306e za nocenje — 3 osoba
Pozovite na broj +382 68 132 995 i ostvarite extra popuste na brzu rezervaciju!
Parking u zgradi je dostupan uz nadoplatu.

Apartman se sastoji od:

Dnevne sobe sa kuhinjom
Spavaće sobe
Kupatila
Prostora za veš mašinu i bojlera, degažman
Terase

2. Roof Top Villa Budva

roof top vila sa pogledom na more

Roof Top Villa dizajnirane su tako da ponude najbolje moguće iskustvo za goste sa istančanim ukusom za luksuz i udobnost.Nalazi se u Budvi (Podkošljun) na samo 100 metara od najlepšeg djela Slovenske plaže kod hotela Park i poznate Dukley plaže.

Roof Top Villa ima ukupnu površinu 400m2 i sastoji se iz dva nivoa.

Na prvom nivou površina unutrašnjeg prostora je 200 m2 i sastoji se od tri spavaće sobe sa 3 kupatila,dnevni boravak sa kuhinjom,trpezarijom i terasom sa zonom za ručavanje.

Na drugom nivou nalazi se krovna terasa površine 200m2 sa baštom i bazenom (8m x 2m) sa hidro masažnim sistemom i grejanjem.Pogodan je za korišćenje tokom letnje i zimske sezone.

Dečija zona.Zona za odmor sa ležaljkama i suncobranima. Zona za ručavanjem i roštilj.

Tokom boravka u Roof Top Villa, gostima pružamo usluge room servisa iz A la Kart restorana sa bogatim izborom tradicionalne i Mediteranske kuhinje.

Popularne točke interesa u blizini Roof Top Villa Budva uključuju noćni klub Omnia, klub Ambiente, Casino Avala, vodeni park, samostan Podmaine, TQ Plaza.

Do vile na krovu možete stići s aerodroma u Tivtu i Podgorici. Prijevoz od zračne luke može se organizirati uz nadoplatu.

Cijena mjesecnog izdavanja na godisnjem nivou : 3000 e/ mjesec + komunalije

Cjena od oktobra do maja: 2500e/mjesec + komunalije

Cjena:
496 e za nocenje — 2 osobe
536 e za nocenje — 3 osoba
576 e za nocenje — 4 osoba
616 e za nocenje — 5 osoba
656 e za nocenje — 6 osoba
696 e za nocenje — 7 osoba
736 e za nocenje — 8 osoba
776 e za nocenje — 9 osoba
816 e za nocenje — 10 osoba

Max osoba: 10
Pozovite na broj +382 68 132 995 i ostvarite extra popuste na brzu rezervaciju!
Parking je uracunat u cijenu!

3. Victoria Residence - Dvosoban Penthouse 903

nekretnine sa pogledom na more

Victoria Residence – Penthaus 903, na 9. stambenom spratu, dvosobni stan, 140m2. Apartman se sastoji od prostranog dnevnog boravka koji uključuje zonu kuhinje i trpezarije, 2 spavaće sobe, kupatilo i 2 terase s pogledom na more, panoramu grada i planine.

Na velikoj terasi nalazi se jacuzzi bazen!

Victoria Residence, nalazi se u centru grada, u neposrednoj blizini trznog centra Tq Plaza, restorana, kafića, barova i zelene pijace. Plaža je udaljena samo 100 metara od objekta.

Cjena:
504e za nocenje — 1 osoba
540e za nocenje — 2 osoba
576e za nocenje — 3 osoba
612e za nocenje — 4 osoba
648e za nocenje — 5 osoba
Max osoba: 10
Pozovite na broj +382 68 132 995 i ostvarite extra popuste na brzu rezervaciju!
Parking je uracunat u cijenu!Besplatan parking na samo 100m od objekta na lokaciji naseg novog kompleksa Porto Budva u Mediteranskoj ulici!

Apartman se sastoji od:

Dnevne sobe sa izlazom na terasu
Kuhinje
Kupatilo + Wc
2 spavaće sobe sa izlazom na terasu
Terase sa jacuzzijem
Ukupna površina: 140 m2

Površina: 91+49 m2 (terase)

4. Victoria Residence - Jednosoban stan 802

pogled na more

Victoria Residence – Apartman 802, na 8. stambenom spratu, povrsine 49m2. Apartman se sastoji od prostranog dnevnog boravka koji uključuje zonu kuhinje i trpezarije, spavaće sobe,kupatilo i terase s pogledom na planine i more.

Victoria Residence, nalazi se u centru grada, u neposrednoj blizini trznog centra TQ Plaza, restorana, kafića, barova i zelene pijace. Plaža je udaljena samo 100 metara od objekta.

Cijena:
270e za nocenje — 1 osoba
288e za nocenje — 2 osoba
306e za nocenje — 3 osoba
324е za nocenje — 4 osoba

Max osoba: 4

Pozovite na broj +382 68 132 995 i ostvarite extra popuste na brzu rezervaciju!
Parking u zgradi je dostupan uz nadoplatu.
Apartman se sastoji od:

Dnevna soba sa izlazom na terasu
Kuhinja
Kupatilo
Spavaća soba sa izlazom na terasu
Ukupna površina: 49 m2

5. Victoria Residence - Dvosoban Penthouse 803

Victoria Residence - Dvosoban Penthouse 803

Victoria Residence – Penthaus 803, na 8. stambenom spratu, dvosoban penthouse, 200m2. Apartman se sastoji od prostranog dnevnog boravka koji uključuje zonu kuhinje i trpezarije, 2 spavaće sobe,kupatilo i velike terase s pogledom na more, panoramu grada i planine.

“VictoriaResidence”,nalazi se u centru grada, u neposrednoj blizini trznog centra TQ Plaza, restorana, kafića, barova i zelene pijace. Plaža je udaljena samo 100 metara od objekta.

Cijena: 540.000 e

U cijenu stana uračunata je kompletna unutrašnja dekoracija i namještaj.

Apartman se sastoji od:

Prostrane dnevne soba sa jacuzzi bazenom i izlazima na terasu
Kuhinje
Kupatilo + gostinjski toalet
2 spavaće sobe sa izlazom na terasu
Ukupna površina: 200 m2

Površina: 105 +95 m2 (terase)

Poslednjih godina Budva je jedno od najbrže rastućih tržišta nekretnina na ovim prostorima i kao takva utiče na dolazak velikog broja novih investitora. Ponuda koju budva može da ponudi sastoji se od velikog broja stanova i lokala. Zbog toga, sve veći broj investitora spreman je da svoj novac uloži u kupovinu apartmana jer je povrat uloženog novca moguć u kratkom vremenskom periodu.

Stanovi za izdavanje Budva vam omogućavaju da pogledate o kakvim se stanovima radi, na kojim se lokacijama nalaze i po kojim se cenama izdaju. Ono što je bitno napomenuti je da je Budva postala biser turističke atrakcije. Kao takva, Budva se drugačije naziva „metropolom turizma“ jer je daleko najposećenija u Crnoj Gori i jedna od najposećenijih na Jadranu. Pored toga što može ponuditi veliki broj plaža, sunčanih dana i biserno plavog mora, Budva se može pohvaliti istorijom i nasleđem koje će biti značajno i zanimljivo za turiste.

Veliki deo istorije vezan je za stari grad gde se nalazi tvrđava, uske ulice, restorani i kafići, kao i prodavnice. U skladu sa tim, ako želite da se odmorite u takvom okruženju, da nešto naučite i dobijete korisne informacije, onda je izdavanje stanova Budva najbolje rešenje za Vas. Ako ste pak spremni da dobijete informacije o istoriji Budve i njenom nasleđu, a opet da deo odmora posvetite plažama i moru, stanovi za izdavanje Budva na duži period je ono što će zadovoljiti vaše zahteve.

Budva je postala takvo turističko mesto da jednostavnim kucanjem, npr. nekretnine budva izadavanje, dobijate spisak svih lokacija objekata, kroz raznovrsne sajtove, gde svako može pronaći mesto za sebe. Zato, ne čekajte više, Budva Vas očekuje! Budva je turističko mesto koje treba da se pronađe na Vašoj listi poseta jer može mnogo toga da pruži, i sa istorijske strane i sa strane odmora i noćnog života.