ROOF TOP VILLA BUDVA – stanovi Budva

€1,200,000

Details

 

Roof Top Villa dizajnirane su tako da ponude najbolje moguće iskustvo za goste sa istančanim ukusom za luksuz i udobnost.Nalazi se u Budvi (Podkošljun) na samo 100 metara od najlepšeg djela Slovenske plaže kod hotela Park i poznate Dukley plaže.

Roof Top Villa ima ukupnu površinu 400m2 i sastoji se iz dva nivoa.

Na prvom nivou površina unutrašnjeg prostora je 200 m2 i sastoji se od tri spavaće sobe sa 3 kupatila,dnevni boravak sa kuhinjom,trpezarijom i terasom sa zonom za ručavanje.

Na drugom nivou nalazi se krovna terasa površine 200m2 sa baštom i bazenom (8m x 2m) sa hidro masažnim sistemom i grejanjem.Pogodan je za korišćenje tokom letnje i zimske sezone.

Dečija zona.Zona za odmor sa ležaljkama i suncobranima. Zona za ručavanjem i roštilj.

Tokom boravka u Roof Top Villa, gostima pružamo usluge room servisa iz A la Kart restorana sa bogatim izborom tradicionalne i Mediteranske kuhinje.

Popularne točke interesa u blizini Roof Top Villa Budva uključuju noćni klub Omnia, klub Ambiente, Casino Avala, vodeni park, samostan Podmaine, TQ Plaza.

Do vile na krovu možete stići s aerodroma u Tivtu i Podgorici. Prijevoz od zračne luke može se organizirati uz nadoplatu.

Cjena: 1.200.000 eura