Luksuzna vikendica u Mojkovcu s pogledom na prirodu!

€200,000

Details

 

Luksuzna vikendica u Mojkovcu s pogledom na prirodu!

 

Prodaje se luksuzna vikendica od 240 m2 u Mojkovcu, u blizini hotela i odmarališta Gacka. Vikendica se sastoji od dva dijela, jedan je površine 120 m2, a napravljen je u jedinstvenom planinskom stilu sa privatnim parkingom i ulazom. Drugi dio je u sivoj zoni i može se koristiti kao garaža ili zaseban stan.

 

Vikendica je kombinacija tradicionalnog i modernog luksuznog stila, opremljena najfinijim komadima namještaja. Sastoji se od dvije spavaće sobe, jedne sa velikim bračnim krevetom, druge sa dva odvojena kreveta, kupatila sa saunom i masažnom kadom te dnevnog boravka s jedinstvenim kaminom, terase s pogledom na voćnjake i planine. Svi kuhinjski elementi i uređaji opremljeni su njemačkim namještajem. Vikendica ima kablovsku TV, bežični internet.

 

 

 

 

 

 

 

Nalazi se na samo 25 km od skijališta Kolašin, dok je prelijepi kompleks Rakočević udaljen samo 100 m, a nudi razne rekreativne aktivnosti i ukusnu hranu u restoranu. Takođe, imate priliku da rentirate svoju vikendicu pod brendom odmarališta Gacka!

Dok uživate u mirnoj atmosferi Mojkovca, imat ćete pristup kvalitetnim uslugama hotela sa 4 zvjezdice!

Savršeno mjesto za planinski turizam!

 

HOTEL & RESORT GACKA