Investicioni Projekat – Bigova / Luksuzna Vila na prvoj liniji uz more

€800,000

Details

 

Investicioni Projekat – Bigova / Luksuzna Vila uz more!

 

Parcela ima sve potrebne zakonske dozvole za izgradnju luksuzne vile sa vlastitom privatnom plažom! Projekt će se sastojati od tri etaže sa 734m2 stambene površine. Potkrovlje nije izračunato kao stambena površina!

U potkrovlju možete izgraditi 2 luksuzna zasabna apartmana s prekrasnim pogledom na more. Pored toga, vila ima dva niža nestambena nivoa: ove prostore možete koristiti kao tehničke prostore, prostorije za osoblje sa vlastitim kupatilom, a na donjem nivou možete odloziti opremu za skijanje. Takođe, to može biti i mini SPA s bazenom s morskom vodom! Sve zavisi o vašoj mašti!

Ukupna površina parcele je 1000m2. Smještena je neposredno uz obalu mora sa vlastitom plažom. Imate priliku da napravite svoju privatnu plažu,i privatni vez za čamac ili jet ski.

 

Dva donja nivoa su već izgrađena, grubi betonski radovi su već izgrađeni.

Glavni sprat sastoji se od ukupno 232 m2 površine, dnevnog boravka, igraonice, blagovaonice, kuhinje s kaminom i oko 230 m2 i panoramske terase sa zapanjujućim pogledom.Iznad prvog sprata nalaze se dvije stambene etaže sa po četiri spavaće sobe (ukupno 8 spavaćih soba).

Spavaće sobe su veličine 32-34 m2 sa terasom od 14 m2 i svaka ima svoje kupatilo. Na gornjem katu potkrovlja možete dizajnirati prekrasne 2 sobe sa kupatilima ili bibliotekom, bilijar sobu s velikom panoramskom terasom.

 

Vila ima bazen s pogledom na more, prostor za sunčanje, prostor za roštilj, ljetnikovac. Cijelo područje uokvireno je prekrasnim vrtom. U ovoj fazi vila se može pretvoriti u stambenu zgradu sa 14 apartmana.

U budućnosti se može upravljati ovim objektom poput lijepog butik hotela s malim SPA centrum.

 

Bigova je jedinstveno crnogorsko ribarsko selo, smješteno na samo 15 minuta od aerodroma Tivat, 20 minuta vožnje automobilom do Kotora i 30 minuta do Budve.

Ovo je slikoviti zaliv bistrom vodom, gdje vlasnici kuća mogu držati svoje čamce i jahte tokom ljetne sezone.

Zalasci sunca u Bigovu toliko su lijepi da tamo dolaze umjetnici iz mnogih zemalja da slikaju pejzaže.

 

Bigova ima malu prehrambenu trgovinu, 2 restorana, a ujutro možete kupiti najsvježiju ribu od lokalnih ribara koji su upravo stigli s mora. Na tom području se planira novi građevinski projekat – luksuzni kompleks sa stanovima, vilama i marinom sa evropskim standardima kvalitete.

Zbog toga je povećana potražnja za parcelama i nekretninama u Bigovu već započela!

Ne propustite svoju priliku!