Prodaja stanova Budva

Prodaja stanova Budva

Budva Investment Montenegro je investiciono – gradjevinska firma specijalizovana za razvoj investicionih projekata u Crnoj Gori – grad Budva.

Budva je najpopularnija turistička destinacija u Crnoj Gori sa prelepim plažama od kojih su najpoznatije plaža Mogren,Slovenska plaža,Crvena glavica,Ploče… U našoj ponudi naćićete luksuzne nekretnine na vrhunskim lokacijama. Prodaja stanova u Budvi svake godine je u porastu jer sve više investitora uviđa potencijal ovog pimorskog grada. Mi Vam pružamo mogućnost da i Vi budete deo naše investicione priče i ulaganjem u projekte u fazi izgradnje,kupite nekretnine po 30% – 50% nižim cenama od tržišne, a kasnije dobijete i povrat ulaganja od 10%-20% na godišnjem nivou od rentiranja iste.

Naša kompanija svim klijentima pruža usluge opremanja,održavanja i izdavanja stanova i poslovnih prostora tokom čitave godine.

Nakon sticanja vlastite nekretnine uz more, počnite težiti tome da ostvarite prihod. Savremena stvarnost nudi nove trendove na tržištu ulaganja u nekretnine: potražnja za kupovinom stanova u kompleksnim nekretninama hotelskog formata stalno raste. Ovaj format poslovanja nekretninama omogućuje, na zahtjev vlasnika, da se neki od stanova i poslovnih prostora prodaju kao nezavisni objekti, dok se ostali mogu iznajmiti pod kontrolom našeg društva za upravljanje. Nekretnine na Jadranskoj obali s izvrsnom lokacijom sada se smatraju investicijskim objektom s cjelogodišnjim,a ne samo sezonskim prihodom. Trenutno je ulaganje u nekretnine uz more postalo nevjerojatno isplativo.

Naš multi-kompleks Porto Budva po pravilu ima svu infrastrukturu najmodernijih i najskupljih hotela: recepciju otvorenu 24 sata, restorane, bazene, teretane, cjelogodišnje održavanje svih stanova i poslovnih prostora. Svi stanovnici takvog objekta imaju pravo uživati ​​u svim pogodnostima koje kompleks Porto Budva pruža. Tvrdimo da kupovinom stanova u projektu kakav je Porto Budva sa više sadrzaja ne samo da ćete osigurati najugodniji život i odmor, već ćete imati konkurentsku prednost pri izdavanju stanova u sličnim objektima. Unosne nekretnine u Crnoj Gori omogućiće Vam stabilan prihod zahvaljujući sigurnoj visokoj sezoni, koja ovdje traje najmanje 100 dana godišnje. Crna Gora,a posebno Budva je najatraktivnija regija za turiste, čiji broj ovdje raste svake godine.

Našim klijentima pružamo usluge:

Investicije:

 • Rentiranje apartmana i lokala u Vaše ime tokom cijele godine
 • Kompletno opremane apartmana za rentiranje u rangu hotela sa 5 zvijezdica
 • Servisi hotela sa 5 zvijezdica (Rezervacije, Recepcija, Consierge, Bell Boy, Housekeeping, Room service, House majstor, 3 restorana, Spa & Wellness)
 • Usluge plaćanja komunalija u Vaše ime tokom čitave godine
 • Izrada finansijskih izvještaja klijentima čiji se apartmani rentiraju na mjesečnom i godišnjem nivou
 • Održavanje i čišćenje apartmana
 • priprema dokumenata za potpisivanje kupoprodajnih transakcija
 • Usluge profesionalnog prevodioca

Usluge za klijente koji kupuju nekretnine:

 • Dizajnersko opremanje enterijera stanova (zidova, podova, plafona i kupatila) je uključeno u cijenu stana
 • Mogučnost kompletnog opremanja namještajem i tehnikom
 • Menadžment upravljanja nekretninom i usluge preprodaje Vaše nekretnine

Budva Investment Montenegro je investiciona kompanija koja uspješno razvija investicioni projekte od 2009. godine u Crnoj Gori. Ulaganjem u naš projekte , klijenti kupuju nekretnine po cijenama nižim od 30% -50% od tržišne, jer ulažu u fazu izgradnje.Uložite u nekretnine s visokim prihodom od najma, naši klijenti imaju priliku vratiti ulaganje u periodu od 5 do 10 godina i uživati ​​u pasivnom prihodku i usluga u rangu hotela sa 5 *. Za izgradnju naših projekata koristimo najkvalitetnije evropske prirodne ekološke materijale, a naši su objekti jedinstveni po dizajnu enterijera, kvalitetu i uslugama koje pružamo  klijentima.

Za sve apartmane i poslovne prostore naša kompanija pruža usluge održavanja i iznajmljivanja hotela,  tokom cijele godine.