Porto Budva Kompleks

ŠTA JE TO Porto Budva Kompleks?

Porto Budva Kompleks je najveći multi-kompleks na obali Jadrana i pravljen je po principu grad u gradu. Kompleks se susreće sa velikim prilivom turista svakoga dana, pre svega zahvaljujući najboljoj lokaciji u Budvi, kao i velikom spektru usluga u kojima će uživati sofiticirani ukusi svih dolazećih turista. Ukupna površina kompleksa je 45.000m2.

Tu je i najbolji tržni centar multikompleksa se prostire na površini od 8000m2 sa kafićima, zabavnim centrom, lobijem i dvospratnim kazinom površine 2300m2. Tu su i prodavnice u kojima se nalaze popularni proizvodi svetski poznatih brendova.

Poseduje najveći Spa & Wellness centar u gradu, njegova površina iznosi 3500m2 sa otvorenim i zatvorenim bazenom, teretanom, saunama, turskim kupatilom, salama za jogu i masažu, pružiće Vam mogućnost da svakodnevno uživate u sportskim aktivnostima.

Porto Budva Prodaja Stanova

Ono što ovaj kompleks čini posebnim jesu i njegove nekretnine sa prelepim pogledom na more. I ponudi se nalaze studio, jednosobni, dvosobni, pa čak i penthouse apartmani za svačiji ukus. Svaka nekretnina ima svoju posebnu čar i toplinu. Retko se nudi prilika kao ova da uz našu pomoć postanete vlasnik najlepših nekretnina u Crnoj Gori. Pogledajte našu ponudu, pa nas kontaktirajte za više informacija.

Porto Budva Poslovni Prostori