O Nama

KOMPANIJA

Budva Investment Montenegro je investiciono – gradjevinska firma specijalizovana za razvoj investicionih projekata u Crnoj Gori – grad Budva.

NAŠA VIZIJA

Mi Vam pružamo mogućnost da i Vi budete deo naše investicione priče i ulaganjem u projekte u fazi izgradnje,kupite nekretnine po 30% – 50% nižim cenama od tržišne, a kasnije dobijete i povrat ulaganja od 10%-20% na godišnjem nivou od rentiranja iste.

UTISCI KUPACA

Porto Budva Kompleks

Porto Budva je jedini i najveći multi kompleks na celoj obali Jadrana, koje je napravljen po principu grad u gradu. Kompleks garantuje veliki priliv turista svakog dana, zahvaljujući pre svega najboljoj lokaciji,kao i nebrojenom spektru usluga koje mogu da udovolje sofisticiranim ukusima svih dolazećih turista, čak i onih najzahtevnijih. Ukupna površina kompleksa je 45.000m2.

Najbolji tržni centar multikompleksa ukupne površine 8000m2 sa kafićima, zabavnim centrom, lobijem i dvospratnim kazinom površine 2300m2 i prodavnicama, u kojem se nalaze najpopularniji proizvodi svetski poznatih brendova.

Najveći Spa & Wellness centar u gradu,površine 3500m2 sa otvorenim i zatvorenim bazenom,teretanom,saunama,turskim kupatilom,salama za jogu i masažu,pružiće Vam mogućnost da svakodnevno uživate u sportskim aktivnostima.

PARTNERI