Last Updated on 22 децембра, 2021

Gde investirati? Glavno pitanje mnogih. Postoji mnogo mogućnosti za investiranje vašeg novca, ali često nismo sigurni da li je to ispravan potez i koliko je to sigurno.

Prednosti ulaganja u nekretnine su brojne, pogotovo kada su upitanju nekretnine u Crnoj Gori. Sa dobro odabranom imovinom, investitori mogu da uživaju u predvidljivom novčanom toku, odličnom prihodima, poreskim olakšicama i difersifikaciji – moguće je iskoristiti nekretnine za stvaranje bogatstva.

Razmišljate o ulaganju u nekretnine? Evo šta treba da znate o prednostima nekretnina i zašto se nekretnine smatraju dobrom investicijom.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Ključne činjenice:

– Investitori u nekretnine zarađuju prihodima od zakupnina, aprecijacijom i profitom ostvarenim poslovnim aktivnostima koje zavise od imovine.
– Prednosti ulaganja u nekretnine uključuju pasivni prihod, stabilan novčani tok, poreske olakšice, diversifikaciju.
– Investicioni fondovi nude način ulaganja u n

top 5 razloga zasto investirati u nekretnine

1. Povrat ulaganja

Investitori u nekretnine mogu zarađivati novac od prihoda od rente, kao i svake dobiti ostvarene poslovnom aktivnošću koja zavisi od imovine. Vrednosti nekretnina imaju tendenciju da rastu tokom vremena, a uz dobru investiciju možete ostvariti profit kada dođe vreme za prodaju. Cene iznajmljivanja nekretnina takođe rastu vremenom, što može dovesti do većeg priliva novca.

Ukoliko ulažete u kuću dovoljno dugo, velike su šanse da će cena porasti. Većinu vremena cene zgrade i zemljišta rastu, čineći da vaša investicija vredi više nego što ste je platili.

takođe možete naterati cenu da poraste, tako što ćete renovirati ili poboljšati nekretninu. Bilo da kupite podcenjenu nekretninu i popravite je radi prodaje ili renovirate nekretninu koja se iznajmljuje, možete povećati vrednost kuće brže nego što to dolazi prirodnim putem. To Vam daje još veći povraćaj vaše investicije

2. Odličan plan penzione štednje

Kada ulažete u nekretnine, one nisu likvidne. Ulažete u to dugoročno. Kako vreme prolazi, zarađujete više kapitala u kući. Kada ste u penziji ili blizu nje, možete prodati nekretninu i iskoristiti profit da bi se penzionisali.

Mnogi to nazivaju planom prinudnog penzionisanja. Takođe ukoliko posedujete više nekretnina i svaku izdajete, to takođe može da vam bude odličan mesečni prihod.

U svakom slučaju razgovarajte sa vašim poreskim savetnikom pre nego što prodate nekretninu, tako da možete da minimizujete svoje poreske obaveze kada prodajete nekretninu. Pošto to nije glavno prebivalište, ne dobijate isključenja kapitalne dobiti, ali postoje drugi načini da smanjite poresku obavezu.

3. Bogatstvo i kapital

Dok otplaćujete hipoteku na imovinu, gradite sopstveni kapital – sredstvo koje je deo vaše neto vrednosti. Tako da dok gradite kapital, imate “polugu” da kupite više nekretnina i još više povećate novčani tok i bogatstvo.

4. Redovna Pasivna Zarada

rast novca

Nekretnine vam mogu omogućiti redovnu pasivnu zaradu. Pogotovo ukoliko se odlučite da Vam pomognemo sa upravljanjem vaših nekretnina. Izdavanjem nekretnine stičete redovnu zaradu i uz minimalne troškove održavanja, svakako imate redovan priliv novca.

5. Kupovina po nižim cenama od tržišne

Nije vam potrebno previše novca da biste uložili u nekretnine. Mnogi ljudi pretpostavljaju da im je potrebna tona novca za kupovinu investicionih nekretnina. Nije vam potrebno.

Mi Vam pružamo mogućnost da i Vi budete deo naše investicione priče i ulaganjem u projekte u fazi izgradnje, možete kupiti nekretnine po 30% – 50% nižim cenama od tržišne, a kasnije dobijete i povrat ulaganja od 10%-20% na godišnjem nivou od rentiranja iste.

ZAKLJUČAK

Ukoliko do sada niste investirali u nekretnine, sada je pravo vreme. Postoji mnogo mogućnosti za investitore da kupe nekretninu i pomognu zajednici davanjem istih u zakup.

Kako početi sa investiranjem?

Kako poceti sa investiranjem

Nekretnine Vam mogu izgledati zastrašujuće, ali naš iskusni tim je tu da Vam pomogne. Pružamo stručne uvide u ulaganje u nekretnine. Ukoliko nemate vremena da upravljate svojom imovinom, naš tim za upravljanje spreman je da preuzme taj težak posao. Kako Vaš portfolio raste, mi ćemo biti tu da Vam pomognemo da prevaziđete finansijske izazove.

Ono što vam mi nudimo jeste celokupna pomoć ukoliko ste novi ili jednostavno ne želite da gubite vreme oko tehničkih stvari.

Nakon kupovine vlastite nekretnine uz more, počnite težiti ka tome da ostvarite prihod. nekretnine u Crnoj Gori su u kontantnoj ekspanziji. Potražnja za kupovinom stanova stalno raste. Ovaj format poslovanja omogućuje, na zahtev vlasnika, da se neki od stanova i poslovnih prostora prodaju kao nezavisni objekti, dok se ostali mogu iznajmiti pod kontrolom našeg društva za upravljanje.